Site pictogram Colombiaans.nl

Carlos Vives komt naar Nederland

carlos vives naar nederland
globalsoccershop

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

foto: hippowallpapers

Eindelijk! Carlos Vives komt naar Nederland. De goedlachse koning van de vallenato komt Nederland op zijn kop zetten tijdens het Pal Mundo feest dat gehouden wordt op 26 en 27 maart a.s. Voor nu staat Vives vooralsnog ingepland op zondag 27 maart, maar mocht je er heen willen, vraag het bij de organisatie nog even na.

Carlos Vives staat bekend om zijn bijzondere vallenato-stijl gecombineerd met pop en rock. Hij begon ooit in 1989 en had maar liefst 14 hits tussen 1989 – 2005, waarvan er 4 de nummer 1 positie behaalden. Je kunt hem gerust één van de grooste vallanato-artiesten allertijden van Colombia noemen en zelfs één van Colombia’s beste artiesten en best verkopende ooit.

Zijn bekendheid reikte internationaal ‘sky high’ door de samenwerking met Wisin en Daddy Yankee, Nota de Amor. Daarna scoorde hij nog een paar hits met Marc Anthony met El Mar De Sus Ojos en ‘Cuando Nos Volvamos a Encontrar’. Naast Vives als Colombiaanse artiest zal ook Silvestre Dangond aanwezig zijn bij Pal Mundo.

Carlos Vives werd geboren in Santa Marta maar verhuisde op zijn 12e naar Bogotá omdat daar betere kansen op werkgebied lagen. In ’91 kreeg hij als acteur in een soap waar hij een vallanato-artiest speelde. Hij mocht de liederen zingen en later werd de muziek zijn broodwinning. In 2001 ontving hij een grammy-award voor zijn album Dejame Entrar.

Entertainment
Carlos Vives komt naar Nederland

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Mobiele versie afsluiten