Site pictogram Colombiaans.nl

Bolívar Magazine – het eerste Colombia-tijdschrift in Nederland

globalsoccershop

Bolívar Magazine is een initiatief van de grootste Colombia-community van Nederland en België, Colombiaans.nl. Colombiaans.nl schrijft speciaal voor jou al jaren nieuws, actualiteiten, achtergrond- en exclusieve verhalen uit en over Colombia.

Sinds het begin van dit jaar is Colombiaans.nl een heus Colombia-magazine gestart. Het eerste tijdschrift in Nederland die volledig gaat over Colombia. En in het Nederlands! In het Bolívar Magazine komen verschillende onderwerpen aan bod die Colombia in de breedste zin van het woord vertegenwoordigen.

Er komen onderwerpen aan bod zoals muziek, dans, sport, films, serie, adoptieverhalen, historie, economie, recepten, reistips, taal en gewoonten.

Wat kun je verwachten in de eerste Bolívar Magazine?

70 pagina’s vol Colombia!

Mooie verhalen over: Cumbia, Juan Noguera, Colombiaanse films, De Glimlach van Colombia doet iedereen smelten, Narcos VS El patrón del Mal, Waarom houden Colombianen zo van voetbal? Is er leven na The Bronx? Pedro Causil (van strand naar schaatsbaan), Medellín Secret Coffee, reistips, taal en gewoonte, recepten en columns van Jan Willem van Bokhoven (Holland House Colombia), Nico Verbeek (schrijver) Luís Ernesto van Baren (Colombiaans.nl).

Schrijf je hier direct in!

Je kunt kiezen uit een proefexemplaar (10.-), jaarabonnement (45,-) en digitaal abonnement (29.-).

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten