Site pictogram Colombiaans.nl

Bolívar Magazine 03 is uit en heeft de zomer in zijn bol

globalsoccershop

Het derde Colombia-magazine Bolívar is uit. Deze staat volledig in het teken van vakantie. Het is geen extra editie maar een speciale vakantie-editie. Dat houdt in dat deze boordevol reistips staat als het gaat om activiteiten en trips naar Colombia.

Met zestien man en vrouw sterk hebben we het voor elkaar gekregen er een prachtige editie van te maken. Ja, deze is erg erg mooi geworden. Ondertussen regenen al voorzichtig zeer enthousiaste reacties onze kant op van mensen die zich zeer hebben geamuseerd met de reisverhalen en de prachtige foto’s.

Bijna 70 pagina’s vol vakantie in Colombia

Ja, dat lees je goed! We hebben in deze extra dikke editie van het Bolívar Magazine bijna 70 pagina’s aan verhalen en foto’s om bij weg te dromen. We kunnen nog niets verklappen over de exacte inhoudsopgave voordat alle jaarabonnees het blad binnenkrijgen morgen (dinsdag, sommigen woensdag) maar als we vertellen dat we artikelen schrijven over bestemmingen in de zon, zee, strand, sneeuw, jungle en stad weet je misschien al genoeg.

12 reisverhalen, 200 jaarabonnees

In het nieuwe magazine staan 12 vakantie-gerelateerde vakantieverhalen die allemaal over Colombia gaan. In het magazine blikt hoofdredacteur Luis Ernesto van Baren ook alvast vooruit op het nieuwe jaar, 2018. Het is geen geheim dat het Bolívar Magazine wil groeien. Moet groeien, eigenlijk. Op dit moment staan we op 112 jaarabonnees. Om het enigzins rendabel te maken hebben we 200 jaarabonnees nodig. Dat een tijdschrift maken een dure aangelegenheid is, merken de grotere jongens om ons heen die bekende bladen maakten. We hopen deze 200 jaarabonnees voor 2018 te krijgen. We zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Maar mocht het niet lukken dan zullen we onszelf helaas genoodzaakt zien om te stoppen met het blad.

Het zou jammer zijn, maar het zou niet anders kunnen. We hebben geen investeerders, donateuren, maar wel hoge kosten. Maar we blijven het zonnig inzien en blijven strijden voor een Colombia-magazine in Nederland. We vinden dat dit moet kunnen. Er werken veel mensen aan het Bolívar Magazine om het blad elk kwartaal weer leuk en informatief te houden. Lees je dit bericht en heb je nog nooit een Bolívar Magazine besteld, probeer het dan eens. Wil je het vakantie-exemplaar bestellen, doe dit dan hieronder.

Schrijf je hier in voor het Bolívar Magazine

Ben je nieuwsgierig geworden naar het blad? Wil je een proefexemplaar of jaarabonnement bestellen? Laat dit ons hieronder direct weten. Wees er echter snel bij want de voorraad is zeer beperkt. Op = echt op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten