Site pictogram Colombiaans.nl

Bogotá Graffiti Tour

globalsoccershop

Mocht je een keer in Bogotá zijn en hou je van kunsten zoals graffiti? Neem dan een keer deel aan de Bogotá Graffiti Tour. Deze tour wordt gehouden sinds 2011 en is van oorsprong opgezet door een Australische en Canadese straatartiesten die het niveau van de Urban Art in Bogotá zo hoog vonden dat deze wel wat speciale internationale aandacht kon gebruiken.


[adrotate banner=”4″]

Er zijn in Bogotá veel muurtjes die gebruikt worden voor deze kunsten. De buitenlandse oprichters hebben na wat drankjes de beste route uitgezocht en bieden nu een route aan om de buitenlandse toerist kennis te laten maken met deze Urban Art. Ondertussen is deze tour uitgegroeid tot een populaire activiteit. De tour neemt je mee naar diverse muurtjes en gebouwen waar graffiti op is aangebracht. Er wordt verteld over de afbeelding, de maker en het verhaal achter deze Urban Art.

Prijs

Nu zul je denken: “Leuk, maar wat kost dat nou?” De tour is gratis! Uiteraard wordt er wel om een donatie en / of fooi gevraagd. De tours zijn in het Spaans, maar kunnen ook probleemloos gegeven worden in het Engels en zelfs Duits.


Inschrijven

Je kunt je via de website bogotagraffiti.com inschrijven. Als je dit hebt gedaan begint de tour vanaf Parque de Los Periodistas. De uur van de tour is zo’n 2,5 uur.

Kwaliteit

Vergis je niet! De Bogotá Graffiti Tour is uitgeroepen tot de nummer 1 tour van Bogotá. Dit volgens TripAdvisor. Bekijk de andere tours hier.

Mobiele versie afsluiten