Site pictogram Colombiaans.nl

Bochica Coffee is sponsor van Colombian Vibes 2019

globalsoccershop

Met trots mogen we Bochica Coffee presenteren als sponsor van Colombian Vibes 2019. Het Fairtrade-gecertificeerde koffiemerk bestaat nog niet heel lang maar is nu al te koop in Jumbo supermarkten.

De single-origin koffie wordt verbouwd in Nariño en versgebrand in Nederland. In het hoger gelegen Andes gebergte op tussen de 1500 – 2000 meter hoogte wordt de koffie verbouwd in een dorp genaamd La Unión.

Eerlijke producten, eerlijke salarissen

Koffieboeren in Colombia hebben het niet makkelijk. Bochica koopt haar bonen daarom rechtstreeks bij de boer in geeft Fairtrade-premies, een Kinti-impactpremie én een kwaliteitspremie. Hier bovenop deelt Bochica zelfs de eindopbrengst met haar koffieboeren en dat is zeer uniek.

Bochica Coffee doet het net even anders

De Bochica-koffiebonen komen vers van de koffieplantage en worden pas gebrand vlak voor de koffie in de winkel belandt. Dit zonder onnodige tussenschakels. Hierdoor drink je altijd verse koffie van de allerhoogste kwaliteit.

Bochica Coffee is betrokken

De koffieboeren ontvangen inkomsten die gerelateerd is aan de hoge eindwaarde van de gebrande koffiebonen en niet de lage koffiewaarde van de ‘groene’ bonen. Maar Bochica wil meer betekenen voor de gemeenschap en haar koffieboeren.

Bochica Coffee is gewoon te koop bij de Jumbo

Koffie van Bochica Coffee is te koop bij de Jumbo. Het assortiment van Bochica bestaat uit 3 varianten.

Deed je jouw boodschappen al bij de Jumbo? Dan is het pak van Bochica Coffee te herkennen aan de prachtige kleurige motiefjes. De 100% Arabica-koffie kun je exclusief kopen bij de Jumbo in de winkel of in de webshop.

Bochica Coffee is trotse sponsor van Colombian Vibes 2019

Bochica Coffee hoefde naar eigen zeggen niet lang na te denken of men dit sportieve evenement wilde sponsoren. “Colombian Vibes had immers vorig jaar al zo’n impact gemaakt, zelfs de Telegraaf kwam langs! Colombiaans.nl staat voor het verbinden van mensen met een gezamenlijke passie en hier wilde Bochica Coffee graag een steentje aan bijdrage. Bochica wil de bezoekers van Colombian Vibes 2019 heel erg veel plezier wensen en dat Colombia de groepswinst mag pakken en misschien wel meer!”, aldus Harm van Bochica Coffee.

» Koop Tickets voor Colombian Vibes 2019
» Koop direct koffie in de webshop van Jumbo
» Website van Bochica
» Facebook-pagina van Bochica

Lees ook:

» Colombian Vibes keert terug met de Copa América Edition
» De Telegraaf komt langs bij Colombian Vibes!

Mobiele versie afsluiten