Site pictogram Colombiaans.nl

Bekijk hier het nieuwe Colombia-shirt en pre-order hem

globalsoccershop

Het is officieel: het nieuwe Colombia-shirt gaat er zo uitzien. In juni lekte er al een aantal concept-shirts uit waarvan de bronnen doorgaans relatief betrouwbaar zijn. Voor een paar weken geleden lekten opnieuw screenshots van het nieuwe shirt van Colombia uit. Nu na een aantal aanpassingen is hij verkrijgbaar en hier te pre-orderen bij ons!

Het shirt van La Tricolor is een eerbetoon aan het shirt waarmee gespeeld werd op het WK1990 in Italië. Valderrama, Escobar en Rincon waren de namen waarmee Los Cafeteros de wereld veroverden met hun korte, snelle spel. Aan weerzijden van de borst tref je rood/blauw/gele balken aan die symbool staan voor de vlag van Colombia. Aan de achterkant staat wederom “Unidos Por Un País”.

Pre-order het nieuwe shirt van Colombia

In de afgelopen weken en dagen kregen we veel vragen of wij aan het shirt kunnen komen. Ja, we zullen ervoor zorgen dat het nieuwe shirt van Colombia ook deze kant op komt. Velen weten het al, maar we willen benadrukken dat we alleen het origineel verkopen van Adidas. We verkopen geen replica (namaak) omdat we hiervan de kwaliteit niet kunnen garanderen. Wanneer het shirt definitief uitkomt weet niemand. Het Adidas-plan was eerst half november, maar we begrepen dat er leveringsproblemen zijn. Volgens Adidas zou dit daardoor zomaar eens maart 2018 kunnen worden. Er kan een run op de shirts komen, maar jij kunt vooraan staan!

BELANGRIJKE INFO EN SPELREGELS

Pre-order het nieuwe shirt van Colombia via dit contactformulier. We kunnen niets garanderen, maar wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je naam komt op een lijst te staan en wij kijken of wij erin slagen om jullie blij te maken.

* Geef hier je maat en e-mailadres op.
* De kosten van het shirt zullen tussen de 75-80 liggen, exclusief verzending. Wanneer we hem binnenkrijgen is nog niet bekend.
* Er kan om een aanbetaling gevraagd worden.

Lees ook:
– Daar issie dan: Het nieuwe WK-shirt van Colombia 2018