Site pictogram Colombiaans.nl

Beelden gelekt van het nieuwe shirt van Colombia

Beelden gelekt van het nieuwe shirt van Colombia
globalsoccershop

De website en socials van Footy Headlines maken er een sport van om afbeeldingen te laten lekken van shirts van clubs en landen die op het punt staan gelanceerd te worden. Dikwijls hebben zij het bij het rechte eind, nu zijn er beelden gelekt van het nieuwe shirt van Colombia.

Het nieuwe shirt van Colombia

Dit nieuwe shirt van Colombia zou uit moeten komen in 2024. Duitse multinational Adidas zou het shirt ontwerpen en distrubieren.


Volg Colombiaans.nl op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.





* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.


Foto’s van het nieuwe shirt van Colombia laat een strak design zien van een shirt met een mooie gele kleur met de drie blauwe strepen van Adidas. Het Duitse kledingmerk heeft gekozen voor een beeldmerk als logo zonder de letters ‘ADIDAS’.

Ook het logo van de Colombiaanse voetbalfederatie (Federación Colombiana de Futbol) lijkt anders, eenvoudiger en daarom strakker. De ronde kraag kent twee kleuren, blauw loopt naar de achterkant over naar rood. Aan beide zijkanten lijkt een rode streep te zitten.

Wanneer is het nieuwe shirt van Colombia verkrijgbaar?

Dat is bij Adidas altijd de vraag. Ervaring leert ons dat er altijd eerst een grote marketingcampagne aan voorafgaat in Colombia zelf en dat vanuit daar het shirt (heel) langzaam verdeeld wordt over verschillende webshops ter wereld. We gaan het zien, misschien is het shirt in december wel verkrijgbaar en kunnen we er een aantal meenemen, aangezien we in de maand december in Colombia zijn om specials te schrijven en fotograferen.

Beelden gelekt van het nieuwe shirt van Colombia

Bekijk hieronder het vermeende nieuwe shirt van Colombia

Mobiele versie afsluiten