Site pictogram Colombiaans.nl

Baby gered van vuilnisbelt Colombia

globalsoccershop

In het ziekenhuis van Floridablanca (Santander) werd een paar dagen geleden een baby gered dat op een vuilnisbelt was achtergelaten. De pasgeboren baby huilde en werd gehoord door een dakloze. Deze sloeg alarm en de pasgeborene werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor nadere controle.

Volgens Britse media kwam de Colombiaanse politie het pasgeboren meisje met spoed ophalen en bracht het naar het ziekenhuis van Floridablanca. De baby zat onder de mieren en had meerdere verwondingen. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen werd het meisje onderzocht. Ze bleek op haar lijfje verschillende snij- en beetwonden te hebben opgelopen.

Onderkoeld en gewond

Het onderkoelde pasgeboren meisje had zelfs een gedeelte van de navelstreng nog in haar. Op social media werd geschockt gereageerd. ‘Gelukkig heeft het meisje geen wonden opgelopen door roof- of knaagdieren. Dit meisje heeft een belangrijke rol in de wereld te vervullen. Welke dit is, weet god alleen’, was een van de meest treffende reacties. De politie is op dit moment op zoek naar de moeder van het meisje.

Mobiele versie afsluiten