Site pictogram Colombiaans.nl

Ajax nog steeds in de race voor Colombiaanse opvolger Ziyech

Ajax nog steeds in de race voor Colombiaanse opvolger Ziyech
globalsoccershop

Afgelopen winter informeerde Ajax bij River Plate al over de Colombiaanse jeugdinternational Jorge Carrascal. De huidige nummer één van de Eredivisie schijnt de jeugdinternational al een aantal maanden geleden over te willen nemen.

Andere kapers op de kust voor Jorge Carrascal

Wanneer Ajax de 21-jarige spelmaker in dienst wil nemen zal het andere kapers op de kust moeten verslaan. Naast de interesse van Ajax staat Jorge Carrascal in de belangstelling van onder meer Juventus en Portland Timbers (Portland, Verenigde Staten). Een andere horde die genomen moet worden is de transfersom. De Colombiaanse jeugdinternational moet zijn huidige Argentijnse werkgever minimaal twintig miljoen euro opleveren.

Colombiaanse spelletjes

Toch denkt Ajax-watcher Mike Verweij (De Telegraaf) heel anders over de interesse van Ajax en verdenkt het management van Carrascal van het spelen van spelletjes. “Misschien dat hij in beeld komt als andere opties niet haalbaar zijn, maar ik denk dat de naam van de Colombiaan gebruikt wordt door zijn manager om weg te komen en zo in de markt gezet te worden”, aldus Verweij.

Jorge Carrascal neemt met de nationale jeugdploeg nam deel aan een kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in eigen land. Hij speelde 7 wedstrijden waarin hij drie keer scoorde. Carrascal kan op beide flanken uit de voeten en speelde eerder bij Millonarios, Sevilla B en Karpaty Liev. Sinds begin vorig jaar speelt hij bij het Argentijnse River Plate en speelde 10 wedstrijden en scoorde hierin twee keer.

Video

Bekijk hieronder een kort portret van Jorge Carrascal
https://www.youtube.com/watch?v=dMif7n3LYeM

Lees ook

– Corona in Colombia: stand van zaken
– Op bezoek bij de koffieboeren van Colombia
– Nederlander in Colombia 32: Anko (CEO Avianca)
– Copa America uitgesteld naar 2021 vanwege het coronavirus
– De leukste programma’s over Colombia.. gewoon gratis!

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten