Site pictogram Colombiaans.nl

Ajacied Veltman blij met Colombianen

Ajacied Veltman blij met Colombianen
globalsoccershop

Gisteravond won Ajax vrij gemakkelijk bij Willem II. Als het om het veldspel gaat valt er bij bij Ajax nog veel te verbeteren, maar toch hebben de Amsterdammers al drie keer de ‘0’ gehouden. Men schrijft dit succes mede toe aan rots in de branding Davinson Sánchez.

Met het postuur van Sánchez zou je bijna vergeten dat hij pas 20 jaar is. Al was hij bij zijn vorige club, Atletico Nacional, toch al bijna 2,5 jaar een vaste waarde in het basiselftal. Ook Joël Veltman beaamd dat Sánchez een “beest” in de goede zin van het woord is en verwondert zich over het aanpassingsvermogen van beide Colombianen.

Veltman zegt: ‘Het is bijzonder te zien dat zij beiden weinig moeite hebben om zich aan te passen’. ‘Ze lijken zich weinig aan te trekken van de omstandigheden’. ‘Sánchez stelt zich tijdens de wedstrijd één doel en dat is naast het behouden van de nul zijn man uitschakelen’. ‘Met Sánchez erbij hebben we veel meer strijd en kracht’. ‘Toen hij er net bij was, vond ik persoonlijk dat het voetballend wel wat beter kon, maar ook dat gaat steeds beter’. ‘Wat mij het meest opvalt is zijn temperament in de duels’. ‘Dat zie je ook in de trainingen, soms loopt hij de muren eruit’. ‘Door de aanwezigheid van Sánchez kunnen andere jongens zich aan hem optrekken, hij is een echte versterking gebleken’. Dat zijn duidelijke woorden. Dat maakt Ajacied Veltman blij met Colombianen.

foto getty

Mobiele versie afsluiten