Site pictogram Colombiaans.nl

Aires Colombianos zoekt dansers!

globalsoccershop

We gaan swingend het nieuwe jaar in! Nieuwe dansen en nieuwe dansers. De Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos zoekt dames en heren die het leuk vinden de Colombiaanse folklore uit te dragen door traditionele dansen uit Colombia te doen voor publiek.

Moet ik danstalent hebben?

Nee, het gaat om het plezier. Het is uiteraard wel meegenomen wanneer je ritmegevoel hebt, maar het betreft geen professioneel niveau. Je leert de folklorische dansen in jouw tempo. Tijd genoeg om te leren dus!

Welke dansen worden gedanst?

We dansen onder meer de cumbia en de pizon. Deze leren we in het begin individueel en later in groepsverband wanneer het onderdeel ‘timing’ erbij komt kijken.

En dan?

Wanneer je je opgeeft om deel te nemen kun je gerust een aantal keren proefdraaien door mee te trainen. Je zit in het begin nergens aan vast en kunt zo gerust kijken of je het überhaupt leuk lijkt om te dansen. Er wordt 1 soms 2 keer in de week geoefend in Amsterdam. Dit is tevens de officiële standplaats van Aires Colombianos.
Wanneer je een aantal keren hebt meegetraind en je het leuk lijkt om Colombia om een prachtige manier uit te dragen dan gaan we een stap verder. Je mag deelnemen aan optredens waarvoor Aires Colombianos geboekt wordt. Dit compleet met verschillende folklorische jurken en pakken die echt uit Colombia komen en handgemaakt zijn, speciaal voor Aires Colombianos!

Dans je ook mee?

Geef jezelf eens gerust op voor een training! Of kom vrijblijvend eens kijken. Vul het onderstaande formulier in en Joram, leider van de dansgroep, neemt spoedig contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten