Site pictogram Colombiaans.nl

Aires Colombianos zoekt dansers en muzikanten

colombiaanse dansgroep aires colombianos
globalsoccershop

Aires Colombianos zoekt dansers en muzikanten

Aires Colombianos is een Colombiaanse dansgroep die Folklorische Colombiaanse dansen doet op evenementen en feesten. Met de dansen representeert Aires Colombianos de Colombiaanse cultuur in Nederland en omstreken. De dansgroep oefent elke zaterdag in Amsterdam Zeeburg en daarnaast regelmatig op de woensdag.

Aires Colombianos zoekt… jou!

Heb jij interesse in Colombia, toevallig Colombiaans door jouw aderen stromen, en vind je het leuk om de Colombiaanse cultuur uit te dragen middels folklorische dansen? Dan zoeken we jou! We nodigen je uit om eens te komen kijken bij de training en deel te nemen tijdens een dans tijdens een training. Het instapniveau is toegankelijk en niet professioneel. Echter is het wel serieus. Kom eens kijken! Je bent van harte welkom.

Aires Colombianos zoekt ook… muzikanten!

We zoeken muzikanten die mee willen doen in een ‘Latin muziek groepje’ die de dansgroep kan begeleiden met muziek. Deze oproep geldt zowel voor mensen die voor nu nog geen ‘bandje’ hebben als mensen die al wel een ‘bandje hebben. Kom gerust een langs voor een training!

Heb je interesse laat dan even een bericht achter hieronder.

Mobiele versie afsluiten