Site pictogram Colombiaans.nl

Aftellen naar het feest van Aires Colombianos!

Aftellen naar het feest van Aires Colombianos a.s zaterdag
globalsoccershop

Nog een paar dagen en dan barst het feest los. Op zaterdag 24 september viert dansgroep Aires Colombianos zijn 1-jarig bestaan met het evenement ‘Fiesta Colombia Folclórica’. Het feest wordt gevierd in Amsterdam en iedereen is van harte welkom.

Wat gaat er gebeuren?

Op deze Colombiaanse feestavond, ook wel Fiesta Colombia Folclórica, geheten, gaat er door Aires Colombianos natuurlijk gedanst worden, maar er gebeurt nog veel meer. Ook zal de avond een informatief tintje krijgen. Er komen een aantal gastsprekers vertellen over hun werkzaamheden in, en voor Colombia. Hiernaast zal er ook een live band komen spelen en zijn er DJ’s aanwezig om de avond muzikaal vorm te geven.

Het belooft een kleurrijke, gezellige avond te worden met folklore, dans en uiteraard aguardiente. Dit Colombiaanse feestje mag je niet missen. Trek je mooiste outfit aan, neem iedereen mee die je kent!

Een tipje van de sluier

Ok, vooruit. We lichten een tipje van de sluier op.

Aires Colombianos zal de volgende dansen doen: Cumbia en de pizón. De gastsprekers zijn: Nathalie Rietman van La Vecina en Barbara Brak van RouteColombia. Verder wordt een verjaardag uiteraard gevierd met taart! Verder zullen er Colombiaanse hapjes én aguardiente geserveerd worden. Alle ingrediënten voor een Colombiaanse topavond zijn aanwezig. Kom ook de eerste verjaardag van Aires Colombianos meevieren! Kun jij deze avond vol temperament, passie en folklore aan? We dagen je uit! Kom in jouw Colombia-tenue en vertegenwoordig jouw land!

Waar is het en hoe kom je er?

Club8
Adres: Admiraal de Ruijterweg 56B, 1056 GL Amsterdam

OV vanaf Amsterdam Centraal CS:
Tram 13: Uitstappen bij Willem de Zwijgerlaan
Bus 18: Richting Slotervaart – uitstappen bij Jan Evertsenstraat

Meer informatie

Kom je ook? Bekijk de details dan even op de Facebookpagina van het evenement.

Samenvatting: Viering 1-jarig bestaan van Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos. Live band, Colombiaanse folklorische dansen, taart, gastsprekers, DJ’s, Colombiaanse hapjes en aguardiente
Tijd: 20:00 – 01:00 uur
Entree: 8,-

Mobiele versie afsluiten