Site pictogram Colombiaans.nl

Was gisteren het afscheid van James bij Real Madrid?

globalsoccershop

De Colombiaan James Rodríguez startte gisteren in de basis in de wedstrijd tegen Sevilla. De wedstrijd tegen de Sevillanen werd eenvoudig gewonnen met 4-1. James werd in de 60e minuut vervangen door Casemiro, maar bij het verlaten van het veld klapte hij zo uitbundig voor het publiek dat men speculeert over zijn vertrek.

Gisteren speelde Real Madrid zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. A.s. zondag spelen de Madrilenen namelijk hun laatste wedstrijd in en tegen Málaga. Net zoals in Nederland zal ook de titelstrijd in Spanje op de laatste speeldag beslist worden. Zowel Real Madrid als FC Barcelona hebben op dit moment 87 punten.

Coach Zidane zei het uitgebreide applaus van James voor het publiek niet te zien als afscheid van de Colombiaan. “James is nu hier en we denken alleen maar aan het goed eindigen van de competitie. We moeten nog een aantal wedstrijden spelen voor we gaan denken aan het volgende seizoen. Eerder heeft het geen zin om te speculeren over spelers”. De Spaanse pers meent het overigens al te weten. Colombiaan James Rodríguez zal vertrekken uit Madrid.

Mobiele versie afsluiten