Site pictogram Colombiaans.nl

Radio-interview NPO Radio 1 met Colombiaans.nl

globalsoccershop

Afgelopen dinsdagnacht hadden we een interview met NPO Radio 1 in het programma ‘Dit is de nacht’. In het programma wordt telkens een actueel thema behandelt dat speelt in de wereld. Deze keer mochten wij spreken over de gebeurtenissen in Colombia.

De presentator van het EO-programma, Sjors van Veen, stelde vragen over Colombia, het vredesakkoord, het referendum, de uitkomst, Nobelprijs en de toekomst. De hoofdvraag was “Nobelprijswinnaar of FARC(e)?”

Het radio-interview werd afgenomen om 05:15 uur en was live te beluisteren op NPO Radio 1. Het nieuwsitem kun je hieronder terugluisteren.

Luister het Radio-interview NPO Radio 1 met Colombiaans.nl

Klik op de Play-knop om het fragment te beluisteren.

Helaas ondersteunt jouw browser deze mp3-speler niet. Ga naar deze link om het fragment te beluisteren.

Onderstaande tekst is mogelijk gemaakt door EO’s Dit is de Nacht

Nobelprijswinnaar of FARC(e)?
52 jaar geleden kwam er een einde aan de burgeroorlog in Colombia en leek er eindelijk vrede te komen tussen de regering en rebellenbeweging FARC. Maar niets is minder waar. In een referendum van vorige week veegde de Colombiaanse bevolking het vredesakkoord van tafel. Ondanks dat de Colombiaanse president Santos de Nobelprijs voor de vrede heeft gekregen, heeft hij ook een probleem, aldus Colombiadeskundige Luis Ernesto van Colombiaans.nl.

Lees verder op hun website

Mobiele versie afsluiten