Site pictogram Colombiaans.nl

Laatste kwartaalzending van Bolívar Magazine

globalsoccershop

Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat Bolívar Magazine in het leven werd geroepen. Wat eerst als een idee ontstond is nu uitgegroeid tot een heus magazine vol met verschillende onderwerpen over Colombia.

We hebben via onze social media-kanalen en vrienden zoals Maite Hontele en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Latijns Amerika) het Bolívar Magazine zoveel mogelijk gepromoot. Het initiatief voor een Colombia-magazine is zeer positief ontvangen. Het regende positieve reacties en hieruit onstonden weer nieuwe aanvragen. Er zullen 4 Bolívar Magazinese verschijnen dit jaar. In het najaar wordt gekeken naar de haalbaarheid van een tweede jaar en de prijzen herzien.

Scoor jouw historische eerste Colombia-magazine

We zijn ondertussen toe aan de derde druk, iets waar we heel trots op zijn. Met 13 man zijn we druk beziggeweest om het magazine de aandacht, kwaliteit en onderwerpen te geven die het verdient. We zijn er nog niet en willen Bolívar Magazine tot een belangrijk onderdeel voor ons Colombianen en Colombia-liefhebbers maken. We geloven echt dat we een meerwaarde zijn. Wij hebben jouw hulp hierbij nodig.

Laat hieronder weten in het berichtenvak wat je wilt: een digitaal abonnement, een jaarabonnement of een proefexemplaar


Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten