Site pictogram Colombiaans.nl

Karol G naar Amsterdam

Karol G naar Amsterdam
globalsoccershop

Karol G naar Amsterdam. Ja, je leest het goed! Op vrijdag 14 juni staat de Colombiaanse superster in het Amsterdamse Ziggo Dome. Dit bezoekje aan Nederland is onderdeel van haar Manana sera Bonito Tour.

» Koop je tickets voor Karol G hier

Karol G: Een rijzende ster

Een rijzende ster van de nieuwe generatie. Zo kunnen we ondertussen Carolina Giraldo Navarro, alias Karol G, wel noemen. Deze geboren Paisa deed in het verleden mee aan de Colombiaanse spin-off van X-Factor en verhuisde in 2014 naar New York City om meer te leren over de muziekindustrie en tekende toen al bij Universal Music Latino. Haar hit met Bad Bunny ‘Ahora Me Llama’ staat ook wel bekend als haar doorbraak en werd tevens de eerste hitsingle van haar debuutalbum Unstoppable (2017).

Samenwerkingen met grote sterren

Ondertussen heeft ze veel samenwerkingen gedaan met grote sterren. Noem ze maar op Daddy Yankee, J Balvin, Ozuna, Shakira, Bad Bunny en Anuel AA.

Karol G in juni in Amsterdam

Een mooie verrassing toen we gisteren te horen kregen van Karol G in Amsterdam zal staan. De show staat nu gepland voor op vrijdag 14 juni 2024 en begint om 19.30 uur. De verkoop begint op vrijdag 15 december om 10.00 uur. Koop links via de officiele TicketMaster-website. Zien wij je daar?

» Koop je tickets voor Karol G hier

Meer entertainment

– J Balvin naar Ziggo Dome in 2024

Koop hier tickets

– Koop hier tickets voor J Balvin
– Koop hier tickets voor Karol G

Mobiele versie afsluiten