Site pictogram Colombiaans.nl

James op cover FIFA17

globalsoccershop

James op cover FIFA17. Ja, echt waar. James komt op de cover in plaats van collega Messi. Dat is te zien in de uitlekte coverfoto voor de nieuwe FIFA17. De strijd wat van de twee het beste voetbalspel is, is sinds 2009 wel zo’n beetje beslist. FIFA mag zich al jarenlang verheugen op het beste spel, maar schijnt dit jaar toch behoorlijk ingehaald te worden door Konami’s Pro Evolution Soccer (PES). James gaat bij FIFA17 één van de boegbeelden zijn die zelfs op de cover te zien is. Dus wat ons betreft heeft FIFA17 nu al een klein streepje voor.

Daar is hij! De teaser voor FIFA17. Veel verhult deze nog niet, en terecht ook, want op dit moment is men druk bezig om de testers het spel te laten spelen en de laatste puntjes op de i te zetten. De streefdatum van uitkomen ligt op dit moment op 29 september. Je kunt hem dan spelen op PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 en PS3. Maar wat is er dan precies anders?

Medewerking grote sterren FIFA17

Nou, dat er grote sterren meehelpen de game te promoten mag niet echt nieuws heten, maar dat zoveel sterren letterlijk hun bewegingen laten implementeren in het spel is toch wel bijzonder. Man United’s Martial, Chelsea’s Hazard, Reus van Dortmund en James van Real hebben meegewerkt om de game naar een hoger plan te tillen.

De bewegingen worden gebruikt om de virtuele spelers op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten bewegen. Dit gebeurt middels de motioncapturetechniek. De spelers worden in een ruimte gezet met sensoren over hun gehele lichaam en de computer legt dan hun natuurlijke bewegingen vast, slaat deze op en worden in het spel verwerkt.

Nieuwe techniek in FIFA17: Frostbite engine

Veel willen de makers van FIFA17, EA Sports, er nog niet over los laten, maar over een week zal er meer bekend worden als de EA Play wordt georganiseerd. Hierbij mogen een selectief aantal partijen de game voor het eerst spelen en hun ervaring delen.

David Rutter, de VP en Executive Producer van FIFA17 geeft hoog op van het nieuwe spel en de techniek die nieuw in FIFA17 gebruikt wordt, de Frostbite engine. Deze techniek wordt gebruikt in andere games zoals de laatste van Need for Speed, Battlefield en Dragon Age: Inquisition. Hoe deze techniek gaat werken in FIFA17 wordt dus later bekend.

Bekijk hieronder de teaser van FIFA17

Met een mooie terugblik op het verleden gaat de trailer uiteindelijk naar het heden. We zijn benieuwd of FIFA17 de belofte kan inlossen.

foto: EA Sports

Bekijk hieronder de nieuwe uitgelekte cover van FIFA17

Hieronder zie je de nieuwe cover van FIFA17

Mobiele versie afsluiten