Site pictogram Colombiaans.nl

Film Paddington in Peru wordt opgenomen in Colombia

Film Paddington in Peru wordt opgenomen in Colombia

Binnenkort gaan de opnames van start van een nieuwe film van Beertje Paddington. Deze reist vanuit zijn woonplaats Londen naar Peru. Er is volgens de Peruanen alleen één probleem… De film wordt opgenomen in Colombia.


Volg Colombiaans.nl op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.





* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.


Paddington Bear

Je kent hem vast wel, al is Winnie de Poeh in Nederland en Vlaanderen waarschijnlijk bekender, het beertje met de rode hoed en blauwe jas. Het figuurtje uit de Engelse kinderliteratuur dateert van 13 oktober 1958. Schrijver Michael Bond schreef het verhaal ‘A Bear Called Paddington’ en Peggy Fortnum maakte de illustraties van het boek. Het figuur zette de toon voor vele boeken, tekenfilmseries, films en merch (merchandise).

Film Paddington in Peru wordt opgenomen in Colombia

In 2014 kwam een eerste film uit en hierop volgde een andere film in 2017 en samen brachten ze zo’n 500 miljoen euro op. Niet gek dat men een nieuwe Paddington-film wil maken. Peruaanse wetgevers zijn boos op de filmindustrie die bezig zijn met de film en zeggen dat zij Lima niet serieus nemen. Het voorstel is namelijk om Paddington van Londen naar Peru te laten reizen, maar de opnames hiervan alleen en / of grotendeels te plannen in buurland Colombia.

Peruaanse filmmakers zeggen daarnaast dat het niet alleen aan de filmmakers van de beer ligt, maar ook aan de Peruaanse bureaucratie. Deze zou namelijk veel belemmeringen met zich meebrengen en wil de Peruaanse filmindustrie nieuw leven inblazen door de wetgeving aan te passen. In 2014 gebeurde dit overigens ook bij de eerste film toen Paddington naar Londen ging vanuit Peru. Beelden die zogenoemd Peru moest voorstellen waren opgenomen in Costa Rica.

Paddington in Peru

Paddington in Peru moet volgend jaar november definitief in productie gaan. Over de verhaallijn is niet veel bekend anders dan op IMDB staat. Paddington volgt zijn familie Brown op bezoek bij een tante in Peru. Maar door een ongelukje belanden ze in het regenwoud in de Amazone en moeten ‘Peruaanse’ bergen trotseren om hun weg naar de tante in kwestie te vinden.

Stiekem vinden we het natuurlijk heel leuk dat Paddington in Colombia gefilmd gaat worden. Echter moet er gelijk bij worden gezegd dat het opnameplannen zijn. Dus misschien kan het nog veranderen maar voor nu lijkt het Colombia te worden. De Film Paddington in Peru wordt opgenomen in Colombia, wie had dat gedacht? Net zoals het laatste seizoen van Narcos: Mexico in Colombia werd opgenomen. Het blijft een apart wereldje, nietwaar?

Vorig nieuws
– Beelden gelekt van het nieuwe shirt van Colombia

Mobiele versie afsluiten