Site pictogram Colombiaans.nl

BeneFiesta Mocoa maakt programmering snel bekend

globalsoccershop

We zijn ondertussen al een aantal weken druk bezig om de programmering rond te krijgen. Het beloofd a.s. zaterdag een gezellige drukke avond te worden.

Ondertussen hebben zich al mensen aangemeld die graag de muziek willen verzorgen, eten of andere producten willen verkopen. Ook onze dansgroep Aires Colombianos heeft aangegeven belangeloos een dans te komen doen.

Het benefietfeest is bedoeld om geld op te halen voor de slachtoffers van Mocoa. Op dit moment staat de teller op 479,- maar we willen dit a.s. zaterdag natuurlijk omhoog brengen.
Dus kom a.s. zaterdag 29 april met al jouw vrienden een mooi feestje bouwen bij Club 8 in Amsterdam. Bekijk ons Facebook-event voor het laatste nieuws over het BeneFiesta Mocoa. Bekijk hier de route in Google Maps.

Waar gaat het geld naartoe?

Al het geld wordt ingezameld op één centraal punt. Dat is het rekeningnummer van Los Colombianos. Na het benefietfeest wordt het bedrag in zijn geheel gestuurd naar het noodnummer in Colombia van Mocoa. Het zal dus niet naar het Rode Kruis gaan vanwege de kosten voor hen, die hier bij komen kijken.

Kun je er niet bij zijn? Doneer dan!

Bankrekeningnummer: NL08RABO0376016337
ter name van Los Colombianos
Omschrijving: Donatie

Mobiele versie afsluiten