Site pictogram Colombiaans.nl

Beatles-lid zingt met Fonseca voor vrede in Colombia

Beatles-lid zingt met Fonseca voor vrede in Colombia
globalsoccershop

Het verloop van het vredesproces is ondertussen niet alleen in Colombia onderwerp van gesprek maar ondertussen ook een wereldwijd thema. Hoe gaat het nu verder? Vele internationale organisaties, maar ook atleten, muzikanten, politici en personen in religie willen hun steun betuigen aan het vredesproces. Nu zelfs een zanger van The Beatles, Ringo Starr.

Ringo Starr benaderde de Bogotaanse zanger Fonseca om het nummer samen met hem in te zingen. Het nummer heet “Now The Time Has Come”. Fonseca was vereerd met de vraag van Ringo Starr en zei hierover het volgende: “Ik was verrast en vond het erg spannend. The Beatles zijn als muziekgroep voor mij altijd erg belangrijk geweest en ik hou van die muziek”. “Ringo Starr laat zien dat hij op deze manier ook wil bijdragen aan het vredesproces in Colombia. “Het is een lied van hoop en liefde. Voor mij is dit een grote eer om op deze manier bij te dragen, het is inderdaad… tijd”.

Het nummer Now The Time Has Come werd officieel uitgebracht op de Internationale Dag van de Vrede op 21 september. Ondertussen heeft dit nummer ook een Spaanse variant met verschillende Latijns-Amerikaanse zangers die op deze manier het akkoord van het vredesproces kracht bij willen zetten.

Bekijk en beluister

Mobiele versie afsluiten