Site pictogram Colombiaans.nl

Ajacied Sánchez staat voor debuut

Ajacied Sánchez staat voor debuut
globalsoccershop

In Nederland is iedereen het er ondertussen over eens, Sánchez is een echte versterking voor Ajax gebleken. Grote clubs in Europa houden hem al in de gaten. Dit bleef niet onopgemerkt, ook niet bij bondscoach Pekerman.

Davinson Sánchez zou namelijk vannacht zomaar eens kunnen debuteren voor Colombia. Vanwege de uitgevallen Yerri Mina (blessure) en de geschorste Oscar Murillo is de kans zeer aannemelijk dat de Ajacied zal starten vannacht.

Toch zal Sánchez het zwaar te voorduren krijgen qua concurrentie. Inter Milan’s Jeison Murillo en River’s Eder Balanta staan het debuut van Sánchez in de weg. Echter is Sánchez bezig aan een ijzersterk seizoen in Amsterdam en mag daardoor hoop houden.

Eerder werd Sánchez al twee keer geselecteerd maar speelde niet. Mocht hij gaan spelen zal hij het op moeten nemen tegen Messi. De messen zijn geslepen. Beide teams hebben de punten nodig. Argentinië heeft de punten nodig om nog kans te kunnen maken op kwalificatie voor de eindronde en Colombia wil zijn sterke positie zekerstellen. Het wordt een zeer boeiend potje voetbal. Argentinië – Colombia begint om 00:30 uur en is te bekijken op FOX Sports.

De stand

foto AD Sánchez in de jeugeploeg van Colombia

Mobiele versie afsluiten